Het kan gaan over wetswijzigingen, lokale- en provinciale besluiten die van invloed zijn op het noordelijk bedrijfsleven, economische ontwikkelingen etc. Noordz Panel is een initiatief van Noordz in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research, aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA). Iedere ondernemer, beslisser en/of adviseur uit het bedrijfsleven die woont of werkt in Noord-Nederland en beschikt over een e-mailadres, kan zich aanmelden voor het Noordz Panel. Deelname aan een onderzoek van het Noordz Panel is altijd volledig anoniem.

Door uw deelname aan het Noordz Panel kunnen nieuwe inzichten worden gecreëerd. Na afloop van ieder onderzoek ontvangt u als eerst de resultaten. Ook worden de resultaten regelmatig gedeeld via de (online) mediakanalen van Noordz. Op het moment dat u zich inschrijft voor het Noordz Panel, wordt u verzocht een aantal korte vragen te beantwoorden over uw persoonlijke situatie. Aan de hand van deze gegevens wordt per onderzoek gekeken of u binnen de doelgroep van dat onderzoek valt. Op deze wijze proberen we te voorkomen dat u vragen krijgt die op u niet van toepassing zijn.

Wilt u graag uw mening geven over diverse interessante onderwerpen die te maken hebben met het ondernemerschap in het Noorden? Dan kunt u zich hier inschrijven.

Word lid van het Noordz Panel.

en krijg als eerste toegang tot de onderzoeksresultaten.

Zelf een onderzoeksvraag voorleggen aan het Noordz Panel?

Indien uw vraag een breder zakelijk doel dient is dit in overleg mogelijk.

Laat u ook uw stem horen?

Noordz doet met haar zakelijke ondernemerspanel regelmatig onderzoek naar het ondernemersklimaat en diverse ondernemersvraagstukken die momenteel spelen.